WordPress plugins som du bør kende til

Som du nok ved kører denne blog på wordpress – det uden tvivl mest brugte bloggingsystem. En af fordelene ved at benytte wordpress, er blandt andet muligheden for at installere de mange forskellige themes og plugins. Næsten hver gang jeg opretter en ny wordpressinstallation, har jeg en række plugins jeg benytter.
Jeg siger ikke at du skal benytte de samme plugins som jeg, men jeg siger at du bør kende til dem. Der kan være mange individuelle grunde, til ikke at benytte et eller flere af de plugins jeg anbefaler – og det er også helt fint. Bare du selv har overvejet det inden, så du ikke får glip af de gode plugins.

Akismet
Beskrivelse: Klassikeren over dem alle. Fjerner for det meste dine spamkommentarer uden problemer.
Ulemper: Kan tit godt snuppe ikke-spam med i spam-køen. Kig din spam-kø igennem en gang i mellem, for at undgå at gode kommentarer ikke slettes.

All in One SEO Pack
Beskrivelse: Endnu en klassiker. Giver dig blandt andet mulighed, for at skrive unikke metatitler og metabeskrivelser. Desuden styring af brugen af noindex på kategorier, arkiver og meget andet.

DoFollow
Beskrivelse: Fjerner det usolidariske nofollow tag fra dine kommentarer. Du har desuden mulighed for at beholde nofollow på pingbacks eller trackbacks.

KB Linker
Beskrivelse: En stor hjælp til en god intern linkstruktur. Erstatter dine keywords med et link, ved hjælp af en lille smart liste. Bedre end flere andre plugins da der kun indsættes et link til hver side, hvis ordet nævnes flere gange.
Ulemper: Kan godt finde på at smadre dine billeder hvis dit keyword indgår i billedets url. KB linker tror at billedekoden er tekst, og vil derfor erstatte den med et link.

Yoast Breadcrumbs
Beskrivelse: Giver dig brødkrummestier / her-er-du-stier på din blog. Er du heldig, så udskifter google din url i søgeresultaterne med en klikbar brødkrummesti. Vi vil vel alle tiltrække en smule mere opmærksomhed i resultatlisterne – ikke?

Det var 5 plugins som jeg er glad for, men hvad benytter du? Smid en kommentar, gerne med dine favoritplugins.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 thoughts on “WordPress plugins som du bør kende til

 1. Torben Lundsgaard

  W3 Total Cache er det ultimative cache plugin. Det er fuldstændig vanvittigt at WordPress ikke har indbygget cache, men når det nu er såden kan man ikke komme uden om W3 Total Cache.

  Svar
 2. Daniel Nielsen

  Jeg må hellere snart få kigge lidt nærmere på de plugins. Jeg har aldrig fået kigget så meget på dem, primært fordi det ikke er wordpress jeg selv bruger mest. Men nu må det være på tide. WordPress er et godt system. Jeg ved dog ikke helt med KB linker. Jeg tror jeg ville foretrække at lave mine egne interne links, så jeg har helt styr på hvad der sker.

  Svar
 3. Frederik Hansen

  Jeg er begyndt at bruge det nye WordPress SEO Plugin (også fra Yoast), der blandt andet giver mulighed for snippet previews og for at tjekke keyword density.Ved godt det er en gammel post, men synes alligevel at den skulle med 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *