Emil Blücher – om mig

Sidder du og tænker “hvem dælen er ham der Emil Blücher?”. Så er det godt at du er landet på denne underside, hvor jeg vil snakke lidt om hvem jeg er. Skulle du sidde med et spørgsmål som du gerne ville have et svar på er du meget velkommen til at kontakte mig under “kontakt”

Jeg hedder som sagt Emil Blücher, og er født tilbage i 1993. Til dagligt arbejder jeg i min virksomhed Blücher Media, hvor jeg sælger konsulentydelser i tilknytning til organisk søgemaskineoptimering. Blücher Media har jeg drevet siden februar 2010 på deltid, frem mod at jeg blev student i august 2012. Nu arbejder jeg fuld tid med SEO, og har andet halvår af 2012 haft hjælp af Sandra i virksomheden.

Min erfaring med SEO går så småt tilbage til 2006. Her var jeg webmaster for en række foreninger, og begyndte derfor at interessere mig for hvad Google lagde vægt på, når de skulle bedømme en given hjemmeside. Efter kort tids arbejde, kunne vi se effekten i form af øget medlemstilgang, hvilket for alvor fik mig til at interessere mig for søgemaskineoptimering. De efterfølgende år blev derfor i bred udstrækning brugt til, at blande mig i SEO-trådene på iværksætter-sitet Amino. I takt med at jeg blev dygtigere og dygtigere, begyndte folk at derfor at spørge efter min hjælp, hvorfor at Blücher Media blev en realitet i 2010.

Siden da har jeg arbejdet på en række forskellige projekter i forskellig størrelse, holdt oplæg om SEO på Iværksættermessen 2 gange og meget andet. Skulle du derfor få brug for en foredragsholder til et SEO-foredrag, er du velkommen til at kontakte mig.

/ Emil Blücher