Hvilket lavprishotel er bedst?

Igennem det seneste stykke tid har jeg benyttet en række forskellige lavprishoteller, både til min egen hjemmeside – samt andres hjemmeside hvor jeg har hjulpet til.

Jeg vil prøve at knytte en kommentar de udbydere som jeg selv har oplevet, samt fortælle en smule om dem som jeg ikke selv har prøvet. Alt dette så du nemmere kan vælge den rigtige hostingudbyder fra start.

One.com

Jeg har selv benyttet one.com(tidligere b-one) på et af mine sites i lang tid. Lige indtil for nyligt har oppetiden været acceptabel, deres supporten har været hjælpsomme. Det er et plus at man kan få fat i en supporter næsten hele tiden, godt nok kun på dansk i hverdagstimerne.

One´s egne blog og fotogalleriløsninger er ikke særlig gode. Jeg har dog kunne køre wordpress samt et andet fotogalleri uden de store problemer.

+: Billigt, god support

-: Meget nedetid på det seneste grundet problemer med servere, ingen mulighed for tilkøb af domæner

Rygterne siger: Svært at komme ud af kontrakten igen, suspendere ved for meget datatrafik,

Web10

Den hjemmeside som jeg hjalp til på, benyttede web10 sammen med phpfusion. Web10´s indstillinger spændte flere gange ben for vores muligheder, og i supporten var der ikke meget hjælp at hente. Jævnlige nedbrud, og prisstigninger gjorde at vi flyttede til en anden udbyder

+: Billigt

-: Jævnligt en del nedetid, dårlig support

Rygterne siger: Svært at komme ud af kontrakten igen, dårlige til at informere kunderne

Cliche

Billig og stabil udbyder. Har haft en del problemer i forbindelse med et asp-webhotel. Webhotellet er blevet overdraget til en anden person, men cliche har fortsat sendt emails til den gamle mailadresse, hvilket har betydet sene betalinger fra vores side.

+: Billigt, kom på nettet fra kun 1 kr / måneden

-: Problemer ved overdragelse, asp problemer

Rygterne siger: PHP webhoteller skulle køre uden problemer – til ug med kryds og bolle! Dog en del nedetid hist og her

Gigahost

Mit seneste valg af webhost blev gigahost. Ind til videre har jeg ikke oplevet nogle problemer, og jeg har ikke oplevet noget nedetid. Lidt dyrere end de andre udbydere, men har derimod meget mere plads. Funktionen hvor du kan bruge din plads til flere forskellige hjemmesider, og derefter tilkøbe flere domæner er fantastisk.

 +: Billigt i forhold til pladsen, gode oppetider, hurtigt oprettelse af webhotel, smart domæne funktion

-: Dyrt hvis du kun skal bruge et lille webhotel

Rygterne siger: PHP webhoteller skulle køre uden problemer – til ug med kryds og bolle!

Det var så de 4 webhoteller som jeg selv har erfaring med. Her til sidst vil jeg knytte en kommentar, til to andre lavprishoteller som jeg har hørt meget om, men ikke prøvet selv.

Unoeuro: Billig og stabil hosting med gode ekstra services. DNS-systemet med 301-redirects, og nem WordPress skulle være brugervenlige. Går i dialog med kunderne, blandt andet på twitter.

Egen erfaring: Support hvor jeg havde et par spørgsmål. Fik et halvubrugeligt svar tilbage, der lige så godt kunne være skrevet af en forvirret 9. klasses elev.  

I123: Billige og stabile, hurtig mailsupport. Nem installation af førende cms- og blogsystemer, med mulighed for tilkøb af flere domæner. Flere typer løsninger, efter behov.

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *