Drop andres domæne når du bygger website

Der kan være flere ulemper ved ikke selv at hoste sin blog eller hjemmeside, og i stedet benytte en af de mange blog- og hjemmesidetjenester som findes på nettet. I dette indlæg får du et par af dem, som er gode at have med i overvejelserne inden du opretter din hjemmeside.

Mange internetbaserede hjemmeside- og blogtjenester fungerer glimrende. De er gratis, flotte og nemme. Så langt så godt! Hvad de færreste bare tænker på, er de negative sider ved ikke selv at hoste sin hjemmeside eller blog.

Men hvad sker der den dag hvor du ønsker flere funktioner, og derfor beslutter dig for at flytte din hjemmeside. Eller hvad nu hvis at den tjeneste som dit indhold ligger på, lukker ned, går konkurs eller bliver opkøbt? Du skal ikke regne med at du får lov til at oprette 301-redirects, og slet ikke at du får lov til at have en tom hjemmeside / blog stående med et 301-vidrestilling særlig længe.

Hvad kan jeg så gøre?

Det bedste er at du selv hoster din hjemmeside / blog. Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager, da de fleste sagtens kan starte med et lavpriswebhotel til 9 kr. om måneden. Får du senere hen lyst til at skift webhost, kan du sagtens gøre det uden at du mister alt dit indhold.

WordPress er et fantastisk gratis CMS / Blogsystem, som er nemt og enkelt. Det kan hele tiden udbygges, så du ikke skal starte forfra, hvis du ønsker nye funktioner i din blog. Flere hostingudbydere tilbyder 1-klik-wordpress-installation – så har det vist aldrig været nemmere at komme online.

Vil du være helt sikker på at komme godt fra start, tilbyder flere professionelle wordpress pushere at opsætte en køreklar blog til dig under 1500 kr. Personligt tager jeg kun 999 kr + moms for opsætning af wordpress, men kan du nøjes med en standartinstallation af en amatør, kan du altid finde en god pris på Amino Freelancer

Held og lykke!

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 thoughts on “Drop andres domæne når du bygger website

  1. Pingback: Undgå duplicate content på bloggen med jump break

  2. Torben Bendixen

    Jeg kunne ikke være mere enig!!
    Har set flere eksempler på at en billig løsning, går hen og bliver meget dyr, fordi der er en helt masse der skal redirectes og flyttes manuelt.
    Det går altid hen og bliver meget dyrere end hvis der var brugt en smule penge på det fra starten af.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *