5 grunde til at jeg fravælger webshops

Jeg handler tit på nettet – rigtig tit. Faktisk så tit, at jeg næsten ikke handler i fysiske butikker, hvis jeg har muligheden for det. En gang i mellem må jeg dog afslutte min købsprocess, da jeg enten bliver forhindret eller så irriteret at jeg ikke kan afslutte min handel.

Jeg vil her prøve at komme med de hyppigste grunde, til at jeg personligt vælger en anden webshop eller opgiver mit køb:

  • Butikken sender ikke til udlandet: Jeg handler tit i udenlandske webshops, og oplever tit at jeg ikke kan få leveret mine varer til Danmark. I den situation er der ikke så meget at gøre, andet end at give op – eller at spørge butikken om man alligevel kan lave en aftale.

 

  • Hvem står bag? Når jeg handler med en webshop, vil jeg gerne se hvem der står bag. Hvis folk tør ligge deres navn til, og jeg endda et billede af dem selv siger det noget om butikken. Det er som om at de stiller en hvis form for personlig garanti, for at det ikke er en svindlershop som jeg handler med

 

  • Dårlig trustpilot rating: Inden jeg handler på nettet, tjekker jeg altid trustpilot eller andre lignende udenlandske tjenester. At der er en enkelt eller to dårlige anmeldelser, spiller ikke den store rolle. Der findes altid nogle idioter, der syntes at alt ikke kan blive godt nok, eller en konkurrent der skriver en falsk anmeldelse. Bare der ikke tegner sig et mønster at fusk eller sjusk.

 

  • Billeder / beskrivelse: Sidder jeg en aften og skal bruge produktet relativt hurtigt, kan jeg ikke vente på at få svar på nogle afgørende oplysninger om produktet over mail. Der er det sindssygt vigtigt at jeg får de informationer som jeg behøver, og ikke får præsenteret end halvdårlig beskrivelse der er kopieret fra producentens hjemmeside.

 

  • Brugerregistrering: Arrghh! De fleste webshop-systemer har det som standart, at jeg skal registrerer mig som bruger før at jeg kan handle, eller bare se den samlede pris efter at porto og alt muligt andet, er kommet oveni. Der findes ikke noget mere dræbende, end at finde et brugernavn som ikke er optaget, taste mailadresse og kodeord to gange – ja du kender det vel selv.

Har du styr på ovenstående punkter, kan det være at jeg en dag ligger en ordre i din webshop

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *