Links kontra indhold

Mange webmastere benytter desværre en forkert strategi. Man skulle tro at de tænkte: “jeg laver da bare en masse links til min hjemmeside. Når jeg så ranker godt kan jeg lave mere indhold” Men er det en god idé?

Det var vist et meget ledende spørgsmål, og svaret er da også NEJ. Det er hurtigere at lave en masse godt unikt indhold, og først bagefter gå i gang med SEO, end at begynde at optimere en hjemmeside næsten uden indhold.

Google ved godt at alle ikke kender til SEO. Deres mål er at finde de bedste resultater til brugerne, og det gør de ikke ved at straffe alle de gode tekstforfattere, som begår de mest basale SEO-fejl. Derfor sker det tit, at et site med mange indgående links, gode titler, god intern linkstruktur samt alt der kendetegnes ved god SEO, bliver overgået af et dårligt optimeret site med kanon tekst. Derfor er det meget vigtigt at få noget godt indhold på hjemmesiden (unik ren tekst – ikke javascript, flash, tekst i billeder eller andet, som du selv har skrevet fra bunden) før du begynder med søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside. Det er hurtigere og billigere!

Held og lykke!

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *