Ses vi til Iværk & Vækst i Forum?

9 dage: så begynder Danmarks største iværksættermesse Iværk og Vækst 2010 i Forum København. Jeg er tilmeldt som udstiller, og er du hurtig får du chancen for at få en fribillet, så du helt gratis kan suge en masse inspiration til dig!

Iværk&Vækst er Danmarks største iværksættermesse, med sine 5000 tusinde besøgende i det centrale København. Over 120 forskellige virksomheder udstiller, kendte talere giver dig foredrag der relaterer sig til iværksætteri,  og sidst men ikke mindst er der en masse fede events.

Du finder min virksomhed – Blücher Media – i freelanceområdet, hvor du kan få en snak med mig om SEO, samt nyde godt af et messetilbud der sparker røv! Web & E-handel er navnet på underafdelingen i freelanceområdet, hvor jeg har min stand – det skulle være nemt at finde frem til, da jeg efter sigende skulle få pålagt lyserødt gulvtæppe.Få en fribillet til Iværk&Vækst 2010

Beslutter du dig i sidste øjeblik for at tage på messe, kommer du til at betale 150 kr. i indgangen. Heldigvis kan du få en gratis billet på hele to måder:

 1. Amino er et dansk iværksættersite startet af Martin Thorborg – men det ved du vel allerede, da du sikkert er medlem. Skulle det ikke være tilfældet, så er det på tide at melde dig ind. Få en helt gratis elektronisk billet via.  Amino Events og få modsat mulighed nr 2. muligheden for vælge en workshop.
 2. Jeg ligger inde med en stak fribilletter – så kontakt mig hvis du skulle have interesse. Bemærk at det er en papirbillet, og du dermed ikke er sikret plads på en workshop.

Tilbage er der kun at stille spørgsmålet: ses vi til Iværk og Vækst den 10-11 september?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

7 thoughts on “Ses vi til Iværk & Vækst i Forum?

 1. Alexander Hold

  Jeg var afsted til Iværk & Vækst sidste år, og det var en fantastik oplevelse. Jeg håber meget du få en super fed oplevelse i år.
  By the Way? Hvad er navnet på wordpress pluginet du benytter til at lave: “Om Forfatteren” i bunden af dine indlæg?
  På forhånd tak…

  Svar
 2. Emil Blücher Forfatter

  Tak! Var du afsted som udstiller, eller som deltager sidste år?
  Pluginet jeg benytter har jeg rettet i, men det bygger på “author box”

  / Emil

  Svar
 3. Alexander Hold

  @Emil
  Jeg var afsted som gæst, og havde fornøjelsen af at tale med en masse spænende udskillere, og høre deres historier. Samt overvære spændende foredrag og workshops. Prøv og se om du ikke få mulighed for at lytte med til en af de spænende foredrag. Det er helt klart noget ved…
  /Alexander Hold

  Svar
 4. Emil Blücher Forfatter

  Jeg MÅ ikke forlade min stand, så desværre går jeg glip af de mange fede workshops.
  By the way, så har jeg fjernet “Network is Power – AlexanderHold.com” fra dit navn – da jeg ikke forventer at det er dit borgerlige navn. Jeg giver gerne linkjuice ud, men forventer til gengæld at folk ikke spammer navnefeltet, for at få en god ankertekst.

  Svar
 5. Alexander Hold

  @Emil
  Det var en skam. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke til Iværk & Vækst 2010.
  Du har helt ret i at “Network is Power” ikke er mit fulde navn, dog en sætning jeg lever efter. Men det er så i orden, at du ikke ønsker det på din blog.

  Svar
 6. Klaus

  Hej Emil,
  Jeg havde desværre ikke selv mulighed for at komme på Iværk & Vækst i år, men er da interesseret i, hvordan det gik for dig. Føler du at du fik noget ud af at udstille derinde ?

  Svar
 7. Jonathan

  Igen i år havde jeg ikke muligheden for at komme til København. Jeg håber jeg kan finde tiden til at komme derover næste år, det lyder som om det er super hyggeligt og lærerigt.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *