Mine erfaringer med 12. timers blogging

Som du nok har opdaget, har jeg den seneste måned udgivet to blogindlæg dagligt: et 9:00 morgen, og et 21:00 aften. Nu er det vist blevet tid til at samle lidt op. Hvad var positivt ved den hyppige blogging, og hvad var negativt?

Ikke så meget mere snak her til at starte med – her er positiv / negativ listen.

Positivt

 • Du tvinger dig selv til at få blogget, så du undgår at din blog går i “glemmebogen”
 • Du får din blog sparket i gang i en vældig fart – og får en masse besøg af en masse besøgende
 • Søgemaskinerne ser at din blog opdateres hyppigt, og derfor kigger de forbi tit
 • Fordi du får skrevet en masse – og dermed giver Google og andre søgemaskiner en masse tekst

 

Negativt

 • Dine mange indlæg kan drukne i mængden – også selvom at de er gode
 • Af og til går det ud over kvaliteten (jeg har en del indlæg som godt kunne have været længere!)
 • Det tager en fandens masse tid… og kræver en masse idéer

 

Kan det anbefales?

For de flestes vedkommende: nej, ikke hvis de vælger den fulde pakke med indlæg hvert 12 time. Jeg tror dog, at rigtig mange ville kunne få meget ud af,  at love en offentlig deadline. Hvis du lover at du blogger hvert anden dag klokken 12, er der nemlig også en meget større chance for at du faktisk får skrevet et blogindlæg, så du ikke skuffer dine besøgende.

Skulle jeg starte en ny omgang blogindlæg med deadline, så ville jeg have produceret mange flere indlæg på forhånd end jeg havde. Nogle gange flyver tiden bare af sted, så du kun med nød og næppe kan nå at skrive et indlæg – hvilket også går ud over længden. Jeg har også været udsat for, at måtte skrive indlæg klokken meget sent ude på natten – fordi at jeg havde aftaler tidligt næste morgen. I wordpress kan du både gemme dine indlæg under kladder, samt benytte automatisk udgivelse. Det betyder at du ikke behøver at trykke “send” samme sekund som du ønsker indlægget udgivet 😀

Hvad kan du så forvente på Emil-Blucher.dk i fremtiden?

Jeg vil ikke blive ved med, at skrive indlæg hvert 12 time for evigt – det ville kræve mere end 24 timer i døgnet! Jeg vil dog stadig blogge en del mere end andre seo-bloggere. Der bliver også plads til nogle sider her på bloggen – så alt ikke kommer til at gå op i blogindlæg. Husk derfor stadig at følge mig over twitter eller via RSS – så er du sikker på opdateringer!

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Mine erfaringer med 12. timers blogging, 5.0 out of 5 based on 1 rating

8 thoughts on “Mine erfaringer med 12. timers blogging

 1. Frank Hellerup Madsen

  Det kræver ikke så meget at blogge mere end den gennemsnitlige danske SEO-blogger 😉

  Det har været meget skægt at følge med i dine indlæg, men skal jeg være ærlig, så har en del af dem båret præg af, at de mest blev udgivet fordi der skulle to ud om dagen. Jeg ser frem til en mere naturlige strøm af indlæg herinde.

  Svar
 2. Jan K.

  Jeg er 100 % enig med Frank. Og havde jeg vidst, det var en SEO-blog, du havde i tankerne for en måned siden, ville jeg ikke have “presset” dig til at skrive så ofte. Nå ja, og hvis du havde lavet en masse af indlæggene på forhånd, ville der jo ikke være den store udfordring i det, vel? 🙂

  Min egen udfordring – 1 blogindlæg om dagen – har været mindre krævende ift. din. Jeg har haft halvt så meget at lave, og så kan jeg jo “tillade” mig at skrive om alt og ingen ting. På trods af det, har kvaliteten ikke været god nok, synes jeg selv.

  Men man kan sige så, at du nu har lagt “bunden” for din blog med en masse basale indlæg, som du kan henvise til fremover. Jeg synes i øvrigt også, det er super-flot, at du i det hele taget har hængt ved. Fuld respekt herfra 🙂 Jeg er sikker på, at det – lige som for mig – har givet nogle brugbare erfaringer ift. blogging.

  Jeg ser også frem til en mere naturlig strøm af indlæg. Det ville også være rigtig godt at se nogle længere indlæg, der går udover basal SEO.

  Svar
 3. Kasper Bergholt

  Kære Emil!

  Jeg fulgte eksperimentet i begyndelsen, den første uges tid, men så aftog interessen gradvist, kan jeg ser her bagefter. Som contentproduktionsstrategi er det et godt approach, lader det til. Du havde jo disciplin nok til at to indlæg om dagen, og det må man jo på et eller andet plan jo have respekt for!

  Generelt betragtet så er jeg enig med Frank. En naturlig strøm, der baserer sig på konkrete idéer, der trænger til en kærlig ordbehandling må være vejen frem.

  Der gik tit opsummering i den, men det var vel også ok, al den stund din målgruppe ikke var sådan nogle som mig og Frank, men mennesker, der dumpede forbi for at blive lidt klogere på diverse onlinediscpiliner og fænomener.

  Alt godt & fortsat god arbejdslyst!

  Kasper

  Svar
 4. Lars Meyer

  Jeg er enig med Frank i at det kan være trist hvis indlæg er skrevet uden at forfatteren som sådan har haft noget på hjerte. Det kan oftest mærkes når man læser det.

  Men omvendt er det også trist med de blogs hvor der næsten aldrig kommer nyt, da der trods alt må være en del som jeg selv der jævnligt vender tilbage til steder med spændende stof for at se om der er nyt. Der kan man indimellem vente måneder mellem hvert indlæg, og så går websitet i glemmebogen.

  Det er også synd at du ikke får blogget lidt mere for tiden emil, måske bare en artikel hver anden uge eller lign. ville være passende, ellers ender jeg med at glemme dette website også 🙁

  Svar
 5. Emil Blücher Forfatter

  Hej Andreas – og tak for din kommentar!

  Jo, bloggen har ligget stille her på det sidste, da tiden har været knap, samtidig med at jeg har skrevet et par gæsteindlæg i stedet. Jeg tester også stadig formatet ift. video – en front som jeg gerne ville have gjort lidt mere ved.
  Anyways, når der kommer lidt mere ro på, kommer der nok lidt mere fra min side af. Har du en idé til et emne som du vil høre nærmere om, så må du sige til – så er det bestemt sandsynligt at det er noget som jeg vælger at tage op.
  Går alt som planlagt, bliver der sat en røvfuld tests op her mellem jul og nytår, som gerne skulle danne basis for et par indlæg…

  Hvem ved – måske bliver projektet genoptaget om et års tid, som en julekalender – det skal jeg ikke udelukke!

  / Emil

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *