Brug af seperator i url

Når du nu er i gang med at lave en pæn url til en side, er det ikke ligegyldigt hvad du vælger at bruge som separator. Men hvad er bedst: ingenting, underscore eller bindestreg?

Tro det, eller lad vær´. Google er faktisk så dum, så den ikke anser både  bindestreg “-” og underscore “_” som værende et mellemrum. Hvis du derfor gerne vil have Google til at finde dine nøgleord i din URL.

Flere tror, at de helt kan undlade at benytte en separator mellem deres nøgleord. Hvorfor tage den chance, at Google kommer til at dele ordene forkert, når du nemt selv kan være sikker på at det bliver gjort rigtigt.

Min anbefaling, er at du altid bruger bindestreg “-“, i stedet for “_”. Det er det som jeg har opnået de bedste resultater med, og det er også min fornemmelse at jeg ikke er ene om den holdning.

Længden af URL´s

Fair nok: Du ved nu at du skal bruge bindestreg. Nu kunne det så være fristende at lave URL´s ala url.dk/billige-lyserøde-hoppebolde-fra-hoppeboldsproducenten-hoppetrolden. Det er der bare ingen mennesker der kan lide, præcis som Google. Derfor skal du prøve at gøre din URL så kort så mulig. En ny URL med navnet: url.dk/billige-hoppebolde er meget mere bruger- og søgemaskinevenlig!

 / Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 thoughts on “Brug af seperator i url

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *