Nej , SEO og Adwords er ikke det samme!

Desværre har mange misforstået en hel central ting: SEO og Google Adwords er IKKE det samme! SEO er organiske resultater på Google, hvorimod Adwords er betalte. Få en kommentar eller to i dette indlæg, når du er på jagt efter en SEO-pusher.

Adwords og SEO er to forskellige ting – basta! Begge ting kan dog være nyttige at kaste penge efter, så her er et par ting som du skal være opmærksom på.

Du kan meget vel risikere at din “SEO-ekspert” ikke ved en skid om Adwords – det gør ham / hende ikke til en dårligere SEO-pusher. Hellere stå med en god samarbejdspartner, som kun er god til SEO – men som ærligt siger at han / hun ikke er så stærk til Adwords. Så har du nemlig en god mulighed for at skaffe en der ved en masse mere om det end ham. Omvendt er det ikke sikkert at din “Adwords-ekspert” ved noget som helst om søgemaskineoptimering. I begge tilfælde kender begge typper “eksperter” dog andre, som han kan anbefale dig at benytte.

Du har nok lagt mærke til at jeg benytter citationstegn ved “SEO-ekspert” og “Adwords-ekspert”. Der findes nemlig en del der pynter sig med lånte fjer, og kalder sig selv for eksperter. Men det kan du læse meget mere om i mit indlæg om SEO-eksperter.

Jeg håber det var noget som du kunne bruge. For lige at samle op, så skal du ikke lade dig skræmme af at din samarbejdspartner primært fokusere på et forretningsområde!

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 thought on “Nej , SEO og Adwords er ikke det samme!

  1. Peter Andersen

    Helt enig i ovenstående. Den kvikke vil nok nikke genkendende til det at SEO != brug af adwords o.l… Der er en grund til at man populært kalder dette for SEM istedet.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *