Vinter OL med i Universal Search

Som du nok ved, er der vinter ol i øjeblikket. I aftes / nat var der curling, og efterfølgende googlede jeg lidt om sporten samt deltagerne. Jeg fik nogle temlig interessante resultater ud af det.

Da jeg googlede Madeleine Dupont på google.com kunne jeg se, at google var begyndt at inkludere OL deltagerprofiler  i toppen af resultatlisten: med faktaoplysninger, billede og alt hvad der dertil hører.

Når men du må hellere få et screenshot – et billede skulle sige mere end 1000 ord:

Curling screenshot

Jeg er helt sikker på, at det ikke er en tilfældighed at OL-siden ranker så godt i øjeblikket. I fremtiden tror jeg dog, at google vil blive dygtigere og dygtigere til selv at generere faktalignede informationer, som ligner OL-deltagernes.

Google tester allerede teknikken i Google Labs, under navnet “google squared”. En søgning på samme spiller, giver ikke helt så gode resultater – men mon ikke det kommer i fremtiden?

http://www.google.com/squared/search?q=Madeleine+Dupont

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *