Domæne – med eller uden nøgleord

I følge flere og flere, er det af stigende vigtighed at dit primære nøgleord indgår i dit domænenavn – men er det altid det?

Flere og flere anbefaler, at man har sit vigtigste nøgleord i sit domænenavn – med god grund. Det har nemlig en lille betydning, i forhold til din placering. Alligevel er det langt fra altid, at jeg vil anbefale dig at opbygge et stort website omkring et domæne med nøgleord, da der er lang række ulemper ved det:

Hvad gør du den dag, at du vil sælge andet end det produkt der indgår i dit domænenavn? Er det logisk at købe en brusekabine på billigehåndvaske.dk

Og hvad nu hvis Google ændrer sin algotime, så domænenavnet ikke vægter så meget mere? Så står du nu både med et site der er svært at brande, som sælger en masse ulogiske ting i forhold til domænenavnet, og som ikke har en naturlig fordel på Google – det er der sku ikke meget sjov ved!

Så et råd herfra: Tænk dig godt om inden du vælger et domæne med nøgleord

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 thought on “Domæne – med eller uden nøgleord

 1. Marcus Janby

  Enig.

  Det hjælper ikke meget at have et enkelt nøgleord i domænenavnet, når der er nærmest uendeligt mange andre søgetermer, man kan komme til at ranke på. Når man kigger på sin webstatistik, kan man blive overrasket over, hvad det egentligt er, der giver trafikken.

  Det er bedre med et ord, der bliver husket. Mange af de mest prominente sider i DK hedder et eller andet mere eller mindre tilfældigt, som er let at huske.

  Fedt design:)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *