Lav SEO i god tid

Når der udskrives folketingsvalg, samt når der er andre store begivenheder, er der næsten altid kunder, der ønsker at ligge godt placeret på søgemaskinerne. Problemet er bare at de først tager beslutningen i sidste sekundt, hvilket resulterer i dårligere resultater og højere omkostninger.

På et eller andet tidspunkt skal vi jo have folketingsvalg igen, og du kan være sikker på at mange partier vil tænke SEO ind i valgkampen – men først i det sekund hvor Lars Løkke Rasmussen vælger at udskrive valget. Vælger partierne derimod at starte nu, kan de opnå meget bedre resultater for langt færre penge!

Hvad kan jeg dog bruge det til? tænker du nok. Jo nu skal du høre: Hvis du allerede nu starter med at optimere din webshop til salget af sommerjakker, gaver til mors dag, fars dag, græsslåmaskiner, jordbær, eller festivaludstyr (begynder du at kunne se et mønster?) eller andre sæsonvarer slipper du nemmere end dine konkurrenter der først kommer til at tænke på det eet par uger før at salget topper.

Så selvom at det kan være underligt at skrive om julenisser i juli, kan der være god grund til det!

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 thought on “Lav SEO i god tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *