Kom til fotokursus med en af DK´s bedte fotografer

Som flere af jer nok ved fotografere jeg en del. Min net-pusher når jeg skal købe fotoudstyr hedder “vefa foto”, og ligger i Vejle. Da jeg i dag var forbi deres webshop i dag, så jeg et kursustilbud som vil være meget attraktivt for dem der vil til at tage deres egne billeder til virksomhedshjemmesiden eller webshoppen. Underviseren hedder Kim Skovsby, og er en af danmarks bedste fotografer. Du kommer af sted til en fantasipris – så der er ingen undskyldning for ikke at tilmelde dig.

Har du et digitalkamera fra Canon? Måske har du allerede stødt på Kim Skovsby før, han har nemlig lavet en masse dvder, webvideo samt artikler for Canon Danmark. Spørger du mig, er han en af de bedste fotografer vi har i Danmark, og oven i hatten er han rigtig god til at lære fra sig. Vil du lære at tage bedre billeder med dit Canon kamera, ved at gå fra de automatiske indstillinger til manuelle indstillinger er det her en chance som du ikke må spilde!

Hvem, hvad, hvor?

Hvem: Begyndere i digtital fotografering

Hvor: Vejle, Jylland

Hvornår: Tirsdag d. 16/2-10 19-22

Pris: 399 – men oven i hatten får du et gavekort til vefa foto på 200 kr. Så i princippet betaler du kun 199 for selvet kurset

Du finder meget mere info på vefa fotos hjemmeside.

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *