Hurtig indexering på Google

Desværre flyder internettet med dårlige tips til at blive optaget på Google, samt andre søgemaskiner. Direkte tilmelding til Google, samt upload af XML-sitemap er bare to af dem. Jeg giver dig råd, til hvad du i stedet kan gøre.

At du har det bedste indhold på din nye hjemmeside, spiller ingen rolle hvis søgemaskinerne ikke har fundet dig. Brugen af “tilmeld til google”-funktionen og andre url submitters, er ikke længere en strategi som jeg vil anbefale. En hver søgemaskine med respekt for sig selv, crawler sig nemlig selv frem til nye sider.

1: Sørg for du har flere undersider, alle med godt og unikt indhold af en hvis længde (gerne en 5-6 undersider). Benytter du kopieret indhold, er chancen for at du senere hen opnår gode placeringer lille.

2: Undgå at kun en enkelt eller to af dine undersider bliver fundet, ved at få styr på den interne linkstruktur. Link rundt til alle hjørner af hjemmesiden, med brug af sigende ankertekster.

3: Opret links fra sider som opdateres hyppigt. Sider der opdateres hyppigt (mange gange om dagen), bliver som regel også indexeret ofte. Er du aktiv på et forum – f.eks. Amino, så sørg for at din hjemmeside fremgår af din signatur samt profil.

4: Skriv en artikel der relaterer sig til din hjemmeside, og udgiv den på en artikeldatabase – f.eks. artikeldatabase.dk . Husk at lave links i teksten til dit site.

5: Findes der nogle blogs der relatere dig til de emner som din hjemmeside tager op, så kig forbi og skriv en brugbar kommentar – du får intet ud af at spamme.

6: Hvis det er relervant, så tilføj dine nyheder på anyhed.

7: Tilmeld dit RSS-feed (hvis du har sådan en fætter) til Zooka, Overskrift eller en af de andre RSS-tjenester. Læs meget mere om RSS-feds, og andre metoder til at skaffe links under “25 måder at skaffe links

Hvornår ved jeg om min hjemmeside er indexeret? Det gør du ved at indtaste Site:herskaldinhjemmesideadressestå.dk (site: efterfulgt af dit domæne) på Google. Vises der intet, er din hjemmeside desværre ikke indexeret endnu.

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

4 thoughts on “Hurtig indexering på Google

 1. Kristoffer Føns

  Fin lille begynderguide. Jeg har en kammerat, der gerne vil lære om søgemaskineoptimering, så jeg viste ham lige dette indlæg i et frikvarter på gymnasiet. Det blev han ret glad for, så herfra en tak, fra os begge 🙂

  Svar
 2. Stefan

  Hej Emil.
  Jeg fandt dig igennem et af dine andre indlæg og har hørt om dig før (bl.a. set videor med dig). Så tilfældigvis dette opslag under “related posts”.. Hvilket jeg er super glad for, har længe ledt efter det !
  Har et problem med at få google til at indeksere en af mine hjemmesider, har prøvet at linke fra forsiden til undersider osv. Når du siger at man skal have 5-6 undersider, er det så okay at man har 20 indlæg istedet? tæller indlæg som det samme som undersider? Har nemlig kun forside + indlæg.

  et spørgsmål mere, hvordan finder jeg hjemmesider som bliver opdateret hyppigt? Jeg er medlem på Amino, dog ikke VIP – så mit link står ikke i signatur.. Hvordan kan jeg finde andre sider? Kan vel ikke betale sig at blive VIP, for at få disse links eller hvad?
  PS: gode indlæg du skriver.. Nemme at forstå ! tak.

  Mvh Stefan

  Svar
 3. Anne

  TAK for en god guide, det var lige det jeg stod og manglede og jeg fandt da frem til, at jeg er at finde på Google nu :). Så langt så godt.
  Jeg har et par spørgsmål ang links fra andre hjemmesider. Jeg er medlem i et par forummer, hvor min blog er nævn i min signatur. Men det står ikke som et link. – gælder dette på nogen måde som linkbuilding så? Eller har det værdi for google?
  Og hvad med i kommentarer til blogs, som her? Er det bedst at skrive linket til sin blog/hjemmeside direkte i kommentaren, eller blot holde sig til signaturen?

  Når du snakker om “undersider”, gælder hvert blogindlæg så som en underside?

  Igen tusind tak for en god guide

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *