Gravatar – dit ansigt på internettet

I de gode gamle dage, skulle du uploade et avatar på hver hjemmeside hvor du ønskede et. Sådan er det heldigvis ikke længere, da rigtig mange er begyndt at bruge Gravatar.

Gravatar – det korte ord for “globally recognized avatar” er en fantastisk service, som alle aktive internetbrugere bør kende, samt benytte. Hver gang du kommentere og angiver din emailadresse, tjekker gravatar om den mailadresse du benytter, er tilknyttet til en emailadresse hos gravatar. Er den det vises billedet, og du slipper dermed for alt besværet med at uploade et avatar på en masse forskellige sider – skide smart ikke?

Du opretter en gravatar-konto ved at klikke ind på: http://en.gravatar.com/site/signup/ . Herefter taster du din mailadresse, hvorefter en email sendes til dig med et aktiveringslink. Herefter kan du uploade dit billede, samt knytte flere email-adresser til samme billede.

Gravatar beder dig om at angive om dit billede er stødende – det gør de, da nogle blogejere ikke ønsker stødende billeder på deres hjemmesider. Systemet er opdelt således:

G: Billedet er ikke stødende, må ses af alle

PG: Kan være stødende. Anbefalet minimumsalder 13 år

R: For voksne over 17 år

X: Endnu mere stødende, end ovenstående klassificeringer

Jeg vil dog altid anbefale, at du benytter et “G” billede, da de fleste blog- og hjemmesideejere blokerer for alt andet.

Til slut vil jeg lige sige, at WordPress benytter Gravatar – og du derfor gerne skulle få vist dit Gravatar her på min blog.

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 thoughts on “Gravatar – dit ansigt på internettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *