Få styr på browserne

For nogle år siden var det kun Internet Explorer du skulle tænke på når du lavede webdisign. Virkeligheden i dag er dog en anden, da flere og flere nu benytter browsere.

Det er det seneste stykke tid blevet meget mere mainstream, at benytte en anden browser end Internet Explorer. Selv “almindelige mennesker” der før ikke vidste hvad en browser var, benytter nu en anden browser – før var det kun “nørderne” der gjorde det.

En af grundene er at browserne nu er en tilføjelse, som skal fravælges når du installere nyt software. Får internetbrugeren ikke fravalgt fluebenet, kan han/hun dermed få installeret softwaren uden at være klar over det.

Især Firefox og Chrome vinder frem – tænk især på det, når du bygger dine hjemmesider. Du kan miste mange brugere, hvis din hjemmeside kun kan ses af halvdelen af dine brugere! Husk desuden et godt analyseprogram, så du kan holde øje med browserudviklingen hos DINE besøgende.

Før i tiden var der en masse der sagde, at det var meget vigtigt at dine sider var fri for HTML-fejl, hvis du skulle ligge godt i søgemaskinerne. Det er det dog ikke, så længe at søgemaskinerne uden problemer kan læse dine sider. Husk dog

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *