Det er detaljerne der tæller

Står du for din SEO selv, kan det være at du er ved at løbe sur i det hele. Du gør alt hvad SEO-eksperterne siger, men uanset hvad, er du ikke tilfreds med dine placeringer. Få et tip eller to i dette indlæg.

Ting tager tid

Ting tager tid – sådan er det! Søgemaskineoptimering er ikke et stykke software som bare skal installeres, og derefter bare kører derudaf. Med andre ord placeringerne kommer ikke af sig selv.

Selvom at du kæmper hårdt, og prøver at gøre alle de rigtige ting som du bliver rådet til, kan der godt gå et godt stykke tid før at du opnår de placeringer som du har planlagt – hvis du altså opnår dem. Der er kun et begrænset antal pladser i toppen af Google, og en gang i mellem er der faktisk en konkurrent der er dygtigere end dig.

Sats på longtail

Som jeg også var inde på for et par dage siden, kan det være godt at satse på long tail. Det er nemmere at opnå en god placering på ordet sølvpapirshat, end på ordet sølvsmykker. Long tail konverterer også meget bedre end normale søgninger, hvilket det hele jo i sidste ende drejer sig om.

Søger en bruger på “sølvpapirshat 0,1 mm alufolie forhandler Jylland”, er det minimalt hvor mange andre butikker som har optimeret på den sætning. Det kan godt være at der faktisk findes flere butikker, der sælger en sølvpapirshat der er 0,1 mm tyk, med base i Jylland – det ved Google bare ikke, da der kun findes denne ene side om emnet.

Detaljerne tæller

Har du en webshop, og har du bare en lille smule viden om konverteringsoptimering, vil du vide at der kan være en stor forskel i salget i din webshop, bare fordi din køb-knap er i en rød farve, i stedet for en grøn. Det samme gælder sådan set SEO – her kan små detaljer også betyde, at du ikke når den placering som du havde planlagt. Så giv ikke op, og bliv ved med at justere til at du opnår dine mål (hvis de er realistiske). Sørg for gode kvalitetslinks, den interne linkstruktur, samt opdatering af dit site. Ofte er det kun små detaljer, som adskiller dig fra at rykke en plads frem.

Som sagt så mange gange før: Der findes ingen hurtig vej til eftertragtede placeringer, uden at du snyder. Og bliver du opdaget i snyd kan det betyde døden for din hjemmeside! Så op på hesten og klø på med detaljerne!

/ Emil Blücher

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *